Vakantiehuizen Te Koop & Te Huur in binnen- en buitenland

Koop / huur
Soort woning
Prijs van
Prijs tot
Land / Plaats

Wie zijn wij

Van harte welkom op RECREATIEplaats.nl: de recreatieve vastgoed-site opgericht door 'recreatieve' professionals.

RECREATIEplaats.nl is een GRATIS portaal voor professionals en toegankelijk voor iedereen die een vakantiehuis wil kopen of verkopen of een recreatiewoning wil huren of verhuren. Of het nu gaat om een bungalow, chalet, tweede huis / second home, appartement, villa of pied-à-terre in binnen- of buitenland, vraag en aanbod vindt elkaar op RECREATIEplaats.nl!

In samenwerking met nationale en internationale aanbieders wil RECREATIEplaats.nl een interessant overzicht geven van het actuele aanbod van recreatiemakelaarsprojectontwikkelaars, vakantieparken, chaletparken, chaletbouwers en niet te vergeten het aanbod van de particulier.

RECREATIEplaats.nl kan vraag en aanbod bij elkaar brengen via betaalde banner advertenties. Heeft u interesse in een banner of een advertorial op onze website? Kijk dan hier naar onze voordelige tarieven.

Met vriendelijke groeten,

Team RECREATIEplaats.nl

Algemene informatie

Klanten ervaringen

Particulier te Harderwijk

Wij zijn eigenaar van 3 chalets en 1 stenen recreatiebungalow op de Veluwe. Voor de verhuur van deze vakantiehuisjes maken wij al bijna 5 jaar gebruik van RECREATIEplaats.nl. Gezien het aantal aanvragen die we ontvangen en niet te vergeten het aantal nette huurders die we daardoor hebben gevonden, zijn wij zeer tevreden over deze speciale website voor vakantiehuizen.

Alanya Sunlife

Voor ons aanbod van apartementen en villa's in de omgeving van Alanya -Turkije zijn wij altijd op zoek naar goede websites die zich specialiseren in Second Homes voor onze Nederlandse doelgroep. Via dit recreatie-portaal hebben wij al meerdere objecten verkocht. Ook voor het verhuren van onze vakantiehuizen of apartementen maken wij met succes gebruik van Recreatieplaats.nl.