Vakantiehuizen Te Koop & Te Huur in binnen- en buitenland

Koop / huur
Soort woning
Prijs van
Prijs tot
Land / Plaats

Alanya Sunlife - Advertorial

(Advertorial)

Sinds 2000 assisteren wij als makelaar in Alanya vele Nederlanders bij het vinden van een geschikte Tweede Huis in de wijde omgeving van Alanya.

Via de bemiddeling van ons kantoor profiteert u optimaal van professionele kennis, ervaringen en niet te vergeten van het enorme aanbod dat wij u graag laten zien. Doordat ik als eigenaar van Alanya Sunlife ben geboren en getogen in Alanya, ben ik altijd op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en meest interessante mogelijkheden, locaties, prijs verlagingen en spoedverkopen. Alanya Sunlife beschikt over een uitgebreid aanbod appartementen, penthouses en villas in alle prijsklassen en op alle locaties in de regio van Antalya t/m Gazipasa

Vanuit Nederland en de omgeving van Alanya doen andere makelaars dikwijls een beroep op ons vanwege ons ruime woning aanbod en onze (locale) know-how.

Op RECREATIEplaats.nl vindt u een deel van ons aanbod maar wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze website www.alanyasunlife.com.

Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een uitgebreider overzicht of voor meer informatie

Mahmut Kaplan

Algemene informatie

Klanten ervaringen

Particulier te Harderwijk

Wij zijn eigenaar van 3 chalets en 1 stenen recreatiebungalow op de Veluwe. Voor de verhuur van deze vakantiehuisjes maken wij al bijna 5 jaar gebruik van RECREATIEplaats.nl. Gezien het aantal aanvragen die we ontvangen en niet te vergeten het aantal nette huurders die we daardoor hebben gevonden, zijn wij zeer tevreden over deze speciale website voor vakantiehuizen.

Alanya Sunlife

Voor ons aanbod van apartementen en villa's in de omgeving van Alanya -Turkije zijn wij altijd op zoek naar goede websites die zich specialiseren in Second Homes voor onze Nederlandse doelgroep. Via dit recreatie-portaal hebben wij al meerdere objecten verkocht. Ook voor het verhuren van onze vakantiehuizen of apartementen maken wij met succes gebruik van Recreatieplaats.nl.